Satış Ortaklığı

TORK
6 dakika
Satış Ortaklığı

Kuadron Bilişim ve TORK Hakkında

15 yılı aşkın süredir kamu ve özel sektörün yazılım ihtiyaçlarını yakından takip eden KUADRON, şirketlerin rekabetçi ortamda sürdürülebilir işler ortaya koyabilmesi için yazılım çözümleri üretir. Oryantasyona ve eğitime gerek kalmadan kullanıcı dostu çözümler geliştiren KUADRON, iş dünyasına özel geliştirdiği TORK adlı uygulama ile ulusal ve uluslararası pazarda SaaS veya PaaS iş modeli ile ortaklık anlaşmaları yapmaktadır.

TORK satış, ön muhasebe ve iş takibi özellikleri ile KOBİ’lerin günlük işlerini rahatlıkla yönetmesine imkan sağlayan, müşteri odaklı bir iş yönetimi yazılımıdır. Demo başvuru formu doldurulduktan sonra uygulama ücretsiz şekilde bayi veya müşteri tarafından test edilebilir.

Kimler Kullanabilir?

KOBİ’ler, start-uplar, girişimciler, kurumsal veya kurumsallaşma yolundaki işletmeler.

TORK’un farkı nedir?

  • İşlevsel’dir. “Gerçekten şirketlerin ihtiyacı olan ve işine yarayan modülleri kapsar.”
  • Ekonomik’tir. “Minimum maliyetle maksimum fayda sağlar.”
  • Çevik’tir. “İşletmelerin seri ve doğru çalışma şekillerine kavuşmasını sağlar.”

İş Modeli: PaaS (Hizmet olarak platform - Abonelik): Müşteriler yıllık ödemeler ile TORK’u kullanabilir.

Kullanım: Müşteri, TORK'u bulut üzerinden hemen kullanmaya başlar. Bu yüzden kurulum ya da ek bir yatırım gerektirmeden her zaman güncel sürümü kapsar.

"Müşteriye özel değişiklikler PaaS (bulut) üzerinden yapılmamaktadır. Bu gibi talepler TORK geliştirme planı içerisinde değerlendirilir. Yıllık ya da 6 aylık ürün planına dahil edilmesi halinde geliştirmeler yapılır ve tüm müşterilere sunulur. Müşteriye özel değişiklikler on-premise (lisanslı) iş modeli çerçevesinde değerlendirilir. Ayrıntılı bilgi ve teklif için lütfen bizimle iletişime geçiniz."

İş Ortaklığı

Satış ortaklığı PaaS kapsamında, yıllık paketlerde ve komisyon karşılığı satış yapılmasını kapsamaktadır. Satış ortaklarımızın bakım ve destek sorumluluğu yoktur. Bu hizmetler Kuadron Bilişim Teknolojileri tarafından sağlanacaktır.

İş Ortaklığı için aranan nitelikler ve şartlar: Yazılım ürünleri satabilecek ve özellikle KOBİ’lere yönelik ihtiyaçları adresleyebilecek bayiler aranmaktadır. Girişimci karaktere sahip, prezantabl, insan ilişkilerinde başarılı ve bölgesine hâkim bayilerle çalışmak KUADRON’un ana prensipleri arasındadır.

Satış Ortaklığı Görüşmelerinin İşleyiş Sırası: Satış ortaklığı formu / Ön Görüşme / Son Görüşme / Satış ortaklığı Sözleşmesi

Komisyonlar yıllık paket satışlarında geçerlidir. Komisyon oranları daha sonraki görüşmelerde teklif olarak tarafınıza bildirilecektir. Satış ortaklığına başvurmak için lütfen info@kuadron.com adresi veya 0312 503 20 51 numara üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

TORK satış ortaklığı sistemi ile nasıl kazanacağım?

TORK Satış Ortaklığınız onaylandığında, size özel tanımlanan kod ile yönlendirdiğiniz satışlardan müşteri ömrü süresince gelir elde edebilirsiniz. TORK Satış Ortaklığı sistemi ile ilk paket satışından ve devam eden paket yenilemelerinden kazanç elde edersiniz.

Komisyonlar satılan paket içerisindeki kullanıcı başınadır. Sadece paket için tek bir komisyon değil, sattığınız kullanıcı kadar komisyon kazanırsınız.

Müşterilerimi nasıl kayıt altına alacağım?

TORK satış ortaklığınız onaylandığında size özel tanımlanacak kod ile satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Müşterileriniz ödeme aşamasında kodunuzu ilgili alana girerek paket üyeliğini satın almalıdır.

Ödemeleri nasıl alacağım?

Kayıt altına alınan her yeni satış ve paket yenilemelerinde elde ettiğiniz komisyon tutarı satışınızdan itibaren 30 gün sonrasında banka hesabınıza aktarılır.

Fatura kesmem gerekir mi?

TORK satış ortaklığı programında daha yüksek komisyon oranları elde edebilmeniz için komisyon faturası göndermenizi isteriz. Ancak bu mümkün değilse ilgili vergiler sizin yerinize ödenecek ve kalan tutar hesabınıza yansıtılacaktır.

Sağlıklı günler!