Tahsilat ve Ödemelerin Kontrolü Sizde Olsun!

TORK
3 dakika
Tahsilat ve Ödemelerin Kontrolü Sizde Olsun!

Gelir Gider Takibi

Gelir gider takibi, şirketin ekonomik olarak nasıl işlediğine dair önemli bilgiler barındırır. Şirketin genel ekonomik durumunu gelir gider takibi görmeyi sağlar. İşletmenin gelecekle ilgili planlar oluşturmasına yardımcı olur.

İşime Ne Fayda Sağlar?

  • Gösterge panelinde yer alan satış sekmesi, müşteriye sunulan açık satış fırsatları ile bu fırsatların kaçının gelire dönüştüğü hakkında anlık bilgi verir.
  • Kime, ne zaman, ne kadar bir ödeme yapıldığını görüntüler, özel etiketler ile işletmenin gelir gider takibini kategorize edilir. (Kira, internet, su, stopaj, yakıt, ağırlama, elektrik vb.)
  • Şirketin ödeme ve tahsilatlardan elde ettiği gelir (ciro) ve giderleri anlık olarak raporlanır. Rakamlar, şirketin finansal istikrarın korunmasına yönelik ışık tutar. Anlık aksiyonların almasına yardımcı olur. (Giderlerin kısılması veya satışların artırılması vb.)
  • Çalışanların maaş, masraf, prim ve SGK ödemelerini gelir gider takibi yaparak sistem üzerinden rahatlıkla gerçekleştirilir.
  • İş ortaklarına yapılacak ödemeler, ödeme planı oluşturarak yapılandırılabilir, yapılan tahsilatlara ilişkin işlemler aynı ekran üzerinden takip edilir.
  • Kasa/banka hesaplarında gerçekleşen para giriş-çıkış hareketleri mekandan bağımsız şekilde ister cep, ister tabletten görüntülenir.
  • Banka kredilerinin girişini yaparak, ne zaman hangi bankaya ne kadar bir ödeme yapacağı kolaylıkla takip edilir.

Online gelir gider takibi özelliği ile fark yaratan bir işletme olmak ve dijitalleşmenin işinize sağlayacağı tüm faydaları hemen bugün deneyimlemek istiyorsanız buraya tıklayarak bizimle iletişime geçebilir veya bizimle online görüşme talebinde bulunabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

TORK Destek ekibi