CRM ile Entegre Çalışan Cari Hesap Yönetimi ile İş Yapın!

TORK
2 dakika
CRM ile Entegre Çalışan Cari Hesap Yönetimi ile İş Yapın!

Cari Hesap Takibi

TORK'un cari hesap takibi özelliği; tedarikçi veya müşterinin alacak ile borçlarını eksiksiz bir şekilde takip etmeyi sağlar. Uygulama üzerinden müşteri/tedarikçinin tahsilat veya ödeme işlemleri rahatlıkla gerçekleştirilir.

İşime Ne Fayda Sağlar?

  • Muhasebesel açıdan carinin borç/alacak ve çek/senet bakiyesi derhal bilginize sunulur. Muhasebe ve satış departmanın tahsilat ve ödeme alma iş takipleri açısından bu bilgiler kritik önemlidir.
  • Carinin künye bilgileri ile firmada muhatap olunan ilgili kişiler anında görüntülenir.
  • Ekstra bir ekrana ihtiyaç duymadan carinin tahsilat/ödeme, çek/senet, borç/alacak fişi, alış/satış faturası ve masraf işlemleri kolaylıkla yapılır.
  • Cari hesap ile ticari bir ilişki henüz başlamamış olabilir. Müşteri/tedarikçi için yapılmış toplantı, yemek veya tanışma gibi giderler cariye masraf olarak girilebilir. 
  • Müşteriye verilen teklif veya siparişler aynı sekme üzerinden bölünmeden takip edilebilir veya yeni girişler yapılabilir.

Cari hesap yönetiminde fark yaratan bir işletme olmak ve dijitalleşmenin işinize sağlayacağı tüm faydaları hemen bugün deneyimlemek istiyorsanız buraya tıklayarak bizimle iletişime geçebilir veya bizimle online görüşme talebinde bulunabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

TORK Destek ekibi